روغن گردو چیست ؟
گردو ، میوه سنگی تک دانه ای در مناطقی از آسیای میانه و منطقه مدیترانه سرچشمه گرفته است. گردو حاوی چربی های امگا 3 ، پروتئین ، آنتی اکسیدان ها ، استرول های گیاهی ، منیزیم ، مس ، ویتامین های A ، D و غیره است.
روغن گردو عمدتاً از اسیدهای چرب اشباع نشده (72٪ از چربیهای كل) ، به ویژه اسید آلفا لینولنیك (14٪) و اسید لینولئیك (58٪) ، اسید اولئیك (13٪) و چربیهای اشباع (9٪) تشکیل شده است.
مصرف روغن گردو ممکن است به سلامت قلب ، کاهش قند خون و اثرات ضد سرطان کمک کند.
فواید گردو و روغن گردو در سلامتی مشابه است: سرشار از فیتون ها ، منبع عالی سلنیوم ، فسفر ، منیزیم ، روی ، آهن و کلسیم و داشتن مقدار زیادی ویتامین های B-1 ، B-2 و B-3 به همراه با ویتامین E و نیاسین .